У поїзді, який курсує через Черкащину, з’явилися обіди розроблені Клопотенком

 

Повноцінні обіди від Євгена Клопотенка запустили у тестовому режимі.

Про це повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".

Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці. З цього тижня тестування якісного харчування запроваджено на найдовших рейсах:

– №351/352 Київ — Кишинів

– №95/96 Київ — Рахів

– №29/30 Київ — Ужгород

– №4/3 Запоріжжя — Ужгород, який їде через Черкашину.

Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.

Провідники зазначених поїздів  запропонують:

– карпатські деруни;

– омлет із житомирських яєць;

– курку з подільською картоплею та овочами;

– кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.

Вартість страв: від 170 до 190 гривень.

Джерело

Залишити відповідь